Få styr på jeres opgaver

Skal jeres kunder og brugere nemt kunne indlevere oplysninger og udfylde en formular, så hjælper vi jer til at I kan ekspedere det hele med en app eller en platform, som er målrettet jeres specifikke behov.

Soft Design tilbyder både rådgivning, udvikling og fuld integration – uanset hvilken branche I kommer fra.

soft-design-high-five-illustration-v1

Brugervenlig opgavestyring
fra desktop og app

Opgavestyring fra Synchronicer er en fast del af hverdagen hos adskillige mellem til store virksomheder, der dagligt bruger it løsningen til at holde styr på medarbejdere og opgaver indenfor alt fra transport og service til afdelinger i den offentlige sektor.

Opgavestyring med mere overblik, mindre besvær

Det er en kunst at koordinere medarbejdere, som altid er på farten. Hvordan får du overblik over, hvor de er, og hvad de arbejder på lige nu? Synchronicer Opgavestyring er vejen frem til at holde styr på alle medarbejdere, opgaver og prioriteringer.

Appen holder styr på
arbejdsdagen i marken

Appen JOB+ er den appbaserede opgavestyring, der sammen med desktop opgavestyring fra kontoret, gør arbejdsprocesserne overskuelige for både kontor og mobile medarbejdere. De mobile medarbejdere anvender JOB+ til at håndtere opgaver og prioriteter via smartphone eller tablet.

soft-design-opgavestyring-mobile-app

Vi lever af tilfredse kunder

Det siger vores kunder

reference-henrik-carlsen

Synchronicer giver os et konstant overblik over, hvor meget der er blevet brugt på de enkelte opgaver – samtidig med at dokumentation er på plads med det samme.

Henrik Carlsen

Driftschef - Gladsaxe kommune
reference-stefan-frost

Synchronicer har hjulpet os med at gøre dokumentation nemmere på gaden. Vi har ligeledes fået optimeret arbejdsgangene markant ved at kunne analysere opgavetyper og data.

Stefan Frost

P-chef - Frederiksberg kommune
Scroll to Top