Kontakt

Kontakt os, så kigger vi sammen på, hvordan I bedst kommer igennem jeres IT projekt. Vi kan også hjælpe jer med en grundig foranalyse.

Vi tager ansvar for hele processen

Vi tilbyder effektiv IT projektledelse, når I skal have implementeret en eller flere IT løsninger. Alt efter jeres behov og ønsker, kan vi både drive og holde styr på processen helt fra start til slut.

Vi letter jeres arbejdsgange

Der er ingen grund til at gøre det mere kompliceret, end det behøver at være. Hos Soft Design gør vi det nemt og enkelt for jer – uanset branche – at få digitaliseret og lettet jeres arbejdsgange.

Har I brug for opgavestyring, eller skal jeres kunder let kunne indlevere oplysninger og udfylde en formular, så hjælper vi jer til at kunne ekspedere det hele med en app eller en platform, som er målrettet jeres specifikke behov.
For hvem gider vente på at kunne printe ud, eller holde styr på stakkevis af papirer for den sags skyld?
Langt de fleste af jeres kunder er online og digitale. Det skal I selvfølgelig også være.

Vi hjælper alle brancher

Uanset om I til daglig sidder bag et rat, tilbyder forsikringer eller administrerer feriebookinger, kan vi hjælpe med at digitalisere jeres specifikke arbejdsgange.
Vi sætter strøm til papirerne og sørger for, at de nødvendige data er lige ved hånden via vores apps, der er nemme at betjene for brugerne. Altså kunderne og jer.
Den data kan I også bruge til at stykke tilbud sammen og ramme den helt rigtige pris og løsning.
Når kunderne fx skal anmelde en forsikringssag eller gøre jer opmærksomme på, at snerydningen på villavejen er glippet, kan de blot klikke ind, udfylde oplysningerne og trykke send. Så er både I og kunderne i gang.
Ved at gøre jeres arbejdsgange digitale kan jeres kunder nemt handle på deres behov med det samme. Behov, som I kan eksekvere på i realtid med langt mere kontrol og et bedre overblik.

Hvad kan vi
hjælpe dig med?

Vi sidder klar til at hjælpe dig:
Mandag til fredag kl. 8:30 - 16:00

soft-design-synchronicer-support

Lad os tale om mulighederne

Få ekspertrådgivning og udvikling, der får dig i mål med it-projekter, der understøtter dine forretningsprocesser. Vi hjælper dig hele vejen: Fra rådgivning til udvikling af løsninger med fuld integration til jeres andre systemer.

Telefon

+45 39 66 02 00

E-mail

info@softdesign.dk

Adresse

Rosenkæret 13, 2860 Søborg

CVR-nr.

27473741

Invalid Email
Scroll to Top