Få lettet jeres
arbejdsgange digitalt

Har I brug for opgavestyring, eller skal jeres kunder let kunne indlevere oplysninger og udfylde en formular, så hjælper vi jer til at kunne ekspedere det hele med en app eller en platform, som er målrettet jeres specifikke behov.

Hos Soft Design gør vi det nemt og enkelt for jer – uanset branche – at få digitaliseret og lettet jeres arbejdsgange.

websydian,synchronicer,soft design,digitalt,løsninger
websydian,synchronicer,soft design,digitalt,løsninger


Udvikling af digitale løsninger siden 1985

Vi har udviklet digitale løsninger til virksomheder i de fleste brancher og hjørner af verden siden 1985 og er blandt andet kendt for it-platformene Websydian og Synchronicer.

Vi udvikler software til at lette arbejdsgange og opgavestyring, som vi tilpasser individuelle forretningsbehov og kan både spille ind, udfordre og spille med.
Vores 20 problemknusende it-specialister står på spring til at hjælpe jer. Vi har snuden i sporet på hver eneste løsning, vi tilbyder, men vi løfter også blikket, når alle tråde skal samles.
Det betyder, at vi tilbyder både rådgivning, udvikling og fuld integration. Og at vi ved, hvad det vil sige at indfri komplekse behov – uanset hvilken branche I kommer fra.

Lad os få sat strøm til arbejdsgangene sammen. Så kan I droppe papirarbejdet og fokusere på det, I er bedst til. Kunderne og medarbejderne vil elske jer for det.

Vi står bag
Synchronicer

Synchronicer er udviklet til at kunne tilpasses alle typer virksomheder – store som små, offentlige som private

websydian,synchronicer,soft design,digitalt,løsninger