Skræddersyede løsninger

Har du visioner om en softwareløsning med basis i IBM Power platformen – eller måske mobile applikationer? Så har vi ekspertisen til at realisere dine planer. Vores konsulenter er ligeledes eksperter i ExtJS, så hvis du sidder fast i din Sencha Ext JS frontend udvikling, eller du gerne vil have udviklet et særligt ExtJS komponent, så har vi et team af eksperter klar til at hjælpe dig i gang eller i mål.

Vi tager udgangspunkt i dine behov og dit budget, når vi sammen finder frem til den rette it løsning. Vi kan hjælpe med alt fra foranalyse, projektledelse og udvikling til rene konsulenttimer – her har du også mulighed for at få en af vores konsulenter ud til jer selv i en periode.

Vi har mange års erfaring med hosting, derfor har du også mulighed at få hostet løsningen hos os. Læs mere om hosting her.

Vi har siden 1985 udviklet løsninger med fokus på brugervenlighed. I denne periode har vi udviklet skræddersyede løsninger til virksomheder inden for f.eks. forsikring, transport, industri, kommuner, rengøring og medicin. Soft Design står bag flere tusinder af succesfulde it projekter, og vi kan derfor hurtigt få en forståelse for dine behov og ønsker.

Fleksible løsninger

Brugervenlighed i fokus

Nem ERP integration

Innovativ mobil platform

Skræddersyede løsninger

Support i særklasse

Lad os tale om mulighederne

Få ekspertrådgivning og udvikling, der får dig i mål med it-projekter, der understøtter dine forretningsprocesser. Vi hjælper dig hele vejen: Fra rådgivning til udvikling af løsninger med fuld integration til jeres andre systemer.

Hvad kan vi gøre for dig?