Synchronicer opgavestyring og flådestyring

Synchronicer er en SaaS baseret flådestyrings- og opgavestyringsløsning med intuitive apps (der også fungerer offline) til samarbejde mellem kontor, chauffører og medarbejdere på farten. Synchronicer effektiviserer og digitaliserer arbejdsgange hos alt fra transport- og servicevirksomheder til kommuner og kommunale leverandører. Det er netop populært hos mange forskellige typer virksomheder, fordi Synchronicer er et fleksibelt system, der kan skræddersyes og udvikles, så det passer til den enkelte virksomheds specifikke behov.

Se alle produkterne på synchronicer.com

 

Det siger kunderne om vores produkter:

Synchronicer giver os et konstant overblik over, hvor meget der er blevet brugt på de enkelte opgaver – samtidig med at dokumentation er på plads med det samme.

– DRIFTSCHEF HENRIK CARLSEN, GLADSAXE KOMMUNE

Synchronicer har mange til- og fravalgsmuligheder, derfor kunne vi skræddersy løsningerne fuldstændigt til vores virksomhed – uden at binde os til et standardsystem.

– ADM. DIREKTØR HENRIK PURLUND, KURÉRGRUPPEN

Synchronicer har hjulpet os med at gøre dokumentation nemmere på gaden. Vi har ligeledes fået optimeret arbejdsgangene markant ved at kunne analysere opgavetyper og data. 

– P-CHEF STEFAN FROST, FREDERIKSBERG KOMMUNE

Fleksible løsninger

Brugervenlighed i fokus

Nem ERP integration

Innovativ mobil platform

Skræddersyede løsninger

Support i særklasse