KONTAKT

Corporate Social Responsibility

Social ansvarlighed hos Soft Design er først og fremmest integreret i kerneforretningen – og dermed det vi laver hver dag. Vi understøtter kommuner, transportvirksomheder og servicevirksomheder i at minimere CO2- og papirforbruget i hverdagen med vores opgavestyrings- og flådestyringsløsninger.

Vi arbejder ligeledes målrettet mod at optimere og udvikle vores løsninger og integrationsmuligheder, så de bedst muligt understøtter udviklingen af miljøvenlige og bæredygtige smart cities.

Vi tror på, at understøttelse af lokalsamfund og kvalitetsuddannelse er vejen frem mod bæredygtige samfund. Derfor har vi ydet sponsorater til skoleetablering i Tanzania, hvor vi også støtter konceptet om mikrolån til kvinder med en forretningsidé. Når kvinderne lykkes med deres forretningsprojekt og således styrker deres familier og lokalsamfundet, går lånene videre til nye iværksættere.

Derudover støtter vi hvert år en pulje af udvalgte velgørende organisationer, der gør en forskel i form af humanitær nødhjælp, støtte til udsatte grupper og kampen mod livstruende sygdomme nationalt såvel som internationalt.

Kontakt Bo Povlsen for mere information.