KONTAKT

Om os

Soft Design

Soft Design er IBM Business Partner og står bag de to it-produkter Websydian og Synchronicer. Vi er et it-konsulenthus med 35 års ekspertise i digitale løsninger med kunder over det meste af verden. Derfor kan vi tilbyde ekspertrådgivning og udvikling af it-løsninger, der effektiviserer it-processer og digitaliserer arbejdsgange i din virksomhed.

Hos Soft Design er kunden i fokus

Kundens behov er altid i fokus hos Soft Design – og sådan har det været lige siden det hele startede i 1985. Vi gør vores bedste for at imødekomme netop jeres behov, så vi sikrer, at I får den bedste rådgivning med resultater, der matcher.

Vær i trygge hænder med support 24/7

Når du vælger os til udvikling af nye it løsninger, kan du forvente en medfølgende support udover det sædvanlige. Support af høj kvalitet er en vigtig del af en god helhedsoplevelse – og den tager vi alvorligt.

Kom forbi, så giver vi kaffe

Vi er altid klar på en uforpligtende samtale om alt fra rådgivning til konkrete it løsninger over en god kop kaffe. Vi glæder os til at møde dig.

Lad os tale om mulighederne

Få rådgivning og udvikling af it løsninger, der styrker din virksomhed og vision for fremtiden. Vi genbruger det, der kan genbruges og udvikler det, der mangler – hvad enten det gælder web-, app- eller backend løsninger.