Brug internettet strategisk med solide og sikre webløsninger


Med en webløsning fra Soft Design kan du arbejde strategisk med internettet i din forretning. Med en webløsning, der integrerer alle jeres systemer, kan I få adgang til fx økonomisystem, kundebase (CRM) og lagerstyringssystem via internettet. Det betyder, at jeres kunder kan bestille varer direkte i jeres system hele døgnet, og I kan arbejde fra lufthavnen eller hjemmefra, når bilen er på værksted. Det hele via jeres webløsning. Det sparer ressourcer og frigiver tid til at skabe nye forretninger og højere indtjening.

 

Sanistål er ikke i tvivl


Sanistål valgte at lade vores konsulenter udvikle en  integreret webløsning til dem. I dag har de mere end 150.000 varenumre på lager i deres web shop. Kunderne bestiller varer i ro og mag viaiInternettet. Lager-, fragt- og økonomisystemet opdateres straks. Alle dokumenter og faktura udskrives automatisk via webløsningen, og bestillingen er klar til at blive læsset og sendt med det samme.

 

Sikkerheden i webløsninger kan ikke kompromitteres

 

Vi har udviklet webløsninger fra internettets begyndelse, og datasikkerhed er blevet et af vores specialer. Derfor arbejder vi kun med teknologi, der er gennemprøvet og sikker. Til det formål har vi udviklet Websydian, som er et webudviklingsværktøj, der bruges i 35 lande verden over. Websydian lever op til de strenge OWASP sikkerhedskrav til webløsninger og bliver til stadighed udviklet og opdateret. Også brugervenlighed i webløsninger og software udvikles og forbedres løbende på baggrund af vores mange års erfaring og feedback fra brugere og kunder.

 

Få en skræddersyet og gennemtestet løsning


Når vi udvikler med Websydian, kombinerer vi forskellige moduler af gennemprøvet og testet kode til en webløsning efter behov. Det holder prisen nede. Hos os får I derfor meget for pengene samtidigt med, at vi følger projektet til dørs og tager ansvaret for hele processen fra foranalyse til aflevering af den færdige webløsning.

Ring til os på 39 66 02 00 og lad os få en snak om mulige webløsninger til jer.